HiFi-Klik savjetuje prema vašim željama i mogućnostima

U cilju pomoći klijentima da ne lutaju i da se što lakše i bolje snađu u šumi informacija prigodom kupnje audiouređaja HiFi-Klik nudi neke temeljne usluge:

  1. Razgovor o audiopotrebama i željama klijenata uz davanje osnovnog savjeta u kojem smjeru trebaju ići kod kupnje komponenti ili cijelog audiosustava. Pri tome posebno imamo u vidu koliko novaca za sve misle potrošiti.
  2. Ukoliko to klijenti žele, a HiFi-Klik svakako preporučuje, konzultacije proširujemo na odlazak u prostor kojega klijenti misle opremati te izradu prijedloga što bi im bilo najoptimalnije i najisplativije rješenje. Pri tome klijentu bi posebno prikazali koje su dobre, ali i loše strane akustike njegovog prostora te savjetovali koliko se s tim u vezi isplati i u što ulagati.
  3. Uz sve gore navedene savjete, našu  uslugu možemo proširiti na samu pomoć pri kupnji (uz postizanje najboljih popusta, odnosno cijene) te na spajanje i slaganje sustava prema željama klijenata u njihovom prostoru.
  4. HiFi-Klik s klijentima analizira što nude provjerene trgovine, pregled cijena na tržištu i daje s tim u vezi prijedlog konačnog rješenja.
  5. HiFi-Klik savjetuje i kako otkloniti probleme u postojećem audio
  6. sustavu, odnosno treba li što i zašto mijenjati, s projekcijom hoće li te promjene zadovoljiti očekivanja klijenata.
  7. Cijene ovih konzultacija i savjeta dajemo na upit.